Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Zoekt u antwoorden op vragen over onze diensten of ons bedrijf? Dan sta ik klaar voor een vrijblijvend gesprek om onze mogelijkheden en service te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier naast deze tekst. Wees welkom om contact op te nemen voor meer informatie!

Onze locatie
Algemeen Contact

  Zoekt u als eigenaar van een aannemingsbedrijf bekwame metselaars? Bij IDH Metselwerken zijn we de juiste partner voor uw behoeften. Of het nu telefonisch is, via e-mail of het handige contactformulier hier naast, we staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

  Een solide zakelijke relatie vormt de kern van een succesvol metselbedrijf. Bij IDH Metselwerken draait alles om kwaliteit en doelgerichtheid. Onze diverse mogelijkheden leggen de basis voor een duurzame samenwerking, essentieel voor toekomstige projecten. Ontdek vandaag nog hoe we elkaar kunnen versterken en neem contact met ons op.

  Zakelijke Contact

   Bij IDH Metselwerken streven we ernaar om ons team uit te breiden en samen te werken met ZZP’ers die interesse hebben in gezamenlijke projecten. Als een klein team realiseren we dat sommige projecten te omvangrijk kunnen zijn. Daarom hebben we het ‘Voeg jezelf toe aan ons netwerk’-initiatief gelanceerd.

   Ben jij een ZZP’er met expertise in metselwerk, timmerwerk, stukadoorswerk, schilderen, glaszetten, tegelzetten, elektriciteit, loodgieterij of dakbedekking? Voeg je dan bij ons netwerk! Het is essentieel om een team van vakmensen om je heen te hebben om gezamenlijk projecten voor opdrachtgevers te realiseren.

   Wanneer je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons netwerk, nodigen we je uit om het ‘Netwerk’ contactformulier hiernaast in te vullen. Binnen 12 uur ontvang je een reactie van ons. Misschien hebben we zelfs al een project dat perfect bij jou past. De verdiensten zijn aantrekkelijk en worden binnen 14 dagen na het indienen van jouw factuur overgemaakt.

   Jouw gegevens blijven vertrouwelijk en worden alleen aan onze contactenlijst toegevoegd, nooit gedeeld met derden.
   Dank voor je aanmelding en we hopen snel met je te kunnen samenwerken!

   Toevoegen aan ons Netwerk?

    Bent u op zoek naar vakmanschap zonder de bank te breken? Uw zoektocht eindigt hier! Wij zijn uw betaalbare metselaars die geen compromissen sluiten als het aankomt op kwaliteit. Voordat u een offerte aanvraagt, willen wij graag enkele essentiële punten met u doornemen. En het beste van alles? Het verplicht u tot niets en brengt geen kosten met zich mee.

    Zodra u een offerte aanvraagt, mag u binnen 12 tot 24 uur een reactie van ons verwachten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van uw project, komen wij graag persoonlijk langs om de locatie te inspecteren voordat wij een prijsopgave doen. Zo kunnen wij niet alleen een concurrerende prijs bieden, maar ook een aanpak op maat ontwerpen die aan uw wensen voldoet.

    Deze aanpak stelt ons in staat om ter plaatse professioneel advies te geven en tegelijkertijd de gelegenheid te benutten om elkaar persoonlijk te leren kennen. Dit verkennende gesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos voor u. Ons ultieme doel is om u als klant volledig tevreden te stellen, vanaf het allereerste contact tot ver na de afronding van het project. Onze focus ligt altijd op ongeëvenaarde kwaliteit en het doelgericht afronden van elk project, of het nu een eenmalige opdracht betreft of een langdurige samenwerking.

    Hebben wij u weten te overtuigen? Bent u klaar voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier voor een offerte hiernaast.

    Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt!

    Vraag hier uw Offerte op

     Upload eventueel een foto of document.(Max 2 mb)