Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Momenteel zijn wij met een klein team maar het gaat vast wel eens voorkomen dat we een paar extra handen nodig hebben bij het uitvoeren van bepaalde projecten of werkzaamheden. Het kan voorkomen dat deze projecten voor ons bijvoorbeeld te groot zijn.

Een groot project kunnen wij met meerdere handen vaak beter controleren en daarom is dit ‘Voeg jezelf toe aan ons netwerk’ in het leven geroepen. Ben jij een ZZP’er en heb je interesse om waar nodig beschikbaar te zijn voor een samenwerking? Dan kun je jou gegevens bij ons achterlaten zodat, wanneer nodig, wij contact met je kunnen opnemen. Je verstrekte gegevens zullen nooit aan derden verstrekt worden maar enkel aan onze contactenlijst worden toegevoegd.

ZZP’ers die zich via deze weg bij IDH Metselwerken aangemeld hebben zullen zoals gezegd aan ons netwerk toegevoegd worden. Zo proberen wij ook deels ons netwerk verder uit te breiden. Uiteraard kun jij jezelf als vakbekwaam timmerman, stukadoor, schilder, glaszetter, tegelzetter, elektricien, loodgieter of dakdekker ook aan ons netwerk toevoegen. Het is tegenwoordig erg belangrijk dat je een team van vaklieden om je heen verzameld met wie jij samen eventueel een project kunt realiseren voor een opdrachtgever.

Heb jij interesse om jezelf aan te melden dan verzoeken wij jou via het ‘Netwerk’ contactformulier hiernaast jezelf hieraan toe te voegen.

Nadat jij jezelf hebt aangemeld zul je binnen 12 uur een reactie van ons krijgen en misschien hebben wij al een project voor je. De verdiensten zijn goed en zullen binnen veertien dagen, na het sturen van jouw factuur, aan jou worden overgemaakt.

Alvast bedankt voor je aanmelding en hopelijk tot snel!

Voeg jezelf toe tot ons netwerk

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Kamer van Koophandel nummer*

  Vakgebied*

  Onderwerp

  Bericht