Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

U bent op zoek naar een metselaar die voor een scherpe prijs uw metselwerk realiseert. Ik kan u zeggen dat u bij mij aan het juiste adres bent. Voorafgaande aan de offerte aanvraag wil ik u op een aantal punten wijzen die voor u volledig vrijblijvend en kosteloos zijn.

Bij de aanvraag van een offerte kunt u van mij verwachten dat ik binnen 12 tot 24 uur contact met u opneem. Aangezien ik niet vanuit hier kan zien waarover het project exact gaat kom ik graag bij u op locatie kijken alvorens ik mijn prijs aan u voorleg, enkel zo kan ik een zeer scherpe prijs garanderen.

Met deze manier van handelen kan ik u als klant ook op locatie het juiste advies geven en leren wij elkaar persoonlijk kennen. Dit alles is voor u volledig vrijblijvend en kosteloos. Alles om u als klant een tevreden gevoel te geven voorafgaande, tijdens en bij oplevering van het project. Alles heeft voor mij te maken met kwaliteit en doelgericht werken, of ik nu éénmalig bij u een aanbouw kom metselen of ik vaker voor u een project mag realiseren.

Heb ik u overtuigt? En kunt u een bakkie koffie missen? Dan kunt u via het offerte aanvraagformulier hiernaast contact met mij opnemen.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen!

Vrijblijvend & kosteloos een offerte aanvragen

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen?

  Onderwerp

  Uw bericht

  Upload eventueel een foto of document.(Max 2 mb)