Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Bent u op zoek naar vakmanschap zonder de bank te breken? Uw zoektocht eindigt hier! Wij zijn uw betaalbare metselaars die geen compromissen sluiten als het aankomt op kwaliteit. Voordat u een offerte aanvraagt, willen wij graag enkele essentiële punten met u doornemen. En het beste van alles? Het verplicht u tot niets en brengt geen kosten met zich mee.

Zodra u een offerte aanvraagt, mag u binnen 12 tot 24 uur een reactie van ons verwachten. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van uw project, komen wij graag persoonlijk langs om de locatie te inspecteren voordat wij een prijsopgave doen. Zo kunnen wij niet alleen een concurrerende prijs bieden, maar ook een aanpak op maat ontwerpen die aan uw wensen voldoet.

Deze aanpak stelt ons in staat om ter plaatse professioneel advies te geven en tegelijkertijd de gelegenheid te benutten om elkaar persoonlijk te leren kennen. Dit verkennende gesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos voor u. Ons ultieme doel is om u als klant volledig tevreden te stellen, vanaf het allereerste contact tot ver na de afronding van het project. Onze focus ligt altijd op ongeëvenaarde kwaliteit en het doelgericht afronden van elk project, of het nu een eenmalige opdracht betreft of een langdurige samenwerking.

Hebben wij u weten te overtuigen? Bent u klaar voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier voor een offerte hiernaast.

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt!

Vrijblijvend & kosteloos een offerte aanvragen

    Upload eventueel een foto of document.(Max 2 mb)