Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Disclaimer / Vrijwaring

Bij IDH Metselwerken vind je op www.idhmetselwerken.nl een breed scala aan informatie, teksten en afbeeldingen. We streven naar zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze inhoud, maar kunnen niet garanderen dat alles altijd volledig, nauwkeurig of actueel is. We willen benadrukken dat we op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor mogelijke directe of indirecte schade die voortkomt uit het gebruik van onze website of de beschikbaarheid ervan.

Artikelen en mededelingen op onze website vertegenwoordigen de meningen van de auteur(s), niet per se die van de webmaster, internetprovider of IDH Metselwerken. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade door deze meningen en beweringen.

We kunnen niet garanderen dat de informatie op onze site altijd geschikt is voor het beoogde doel van bezoekers. Al onze informatie, producten en diensten worden aangeboden zonder (impliciete) garanties over hun kwaliteit, geschiktheid voor een bepaald doel, of anderszins.

Vermelde producten en diensten op www.idhmetselwerken.nl kunnen niet door IDH Metselwerken worden gegarandeerd, noch kunnen we instaan voor de beweringen van de producent of aanbieder ervan. We raden bezoekers ten zeerste aan om onafhankelijke informatie in te winnen of zelf onderzoek te doen voordat ze informatie van onze website gebruiken.

Houd er rekening mee dat de informatie op onze site regelmatig kan worden aangepast zonder voorafgaande kennisgeving. IDH Metselwerken behoudt zich het recht voor om wijzigingen onmiddellijk door te voeren.

Links naar andere websites

Op de website van IDH Metselwerken, idhmetselwerken.nl, vindt u een verzameling links naar andere websites. Het is belangrijk op te merken dat IDH Metselwerken geen verantwoordelijkheid draagt voor de inhoud van deze externe websites, noch voor de manier waarop ze met persoonlijke gegevens omgaan. We raden aan om, indien beschikbaar, het privacybeleid, de disclaimer, de copyrightverklaring en algemene voorwaarden van de bezochte website door te nemen.

Houd er rekening mee dat aan deze disclaimer en vrijwaring geen rechten kunnen worden ontleend.