Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten
IDH

Over IDH Metselwerken

IDH Metselwerken, opgericht door Iwan de Haan, een gedreven vakman van 40 jaar, gevestigd in Waddinxveen. Met een onafgebroken loopbaan als metselaar in de bouwsector sinds 2001, heb ik een rijke ervaring opgebouwd.

Mijn reis begon in loondienst bij vooraanstaande metselbedrijven, waaronder A.C. Blonk, waar ik twaalf jaar in vast dienstverband werkte en tevens al mijn opleidingen heb genoten. Daarnaast heb ik mijn expertise verder ontwikkeld bij Westerman Bleiswijk en Leeflang Stolwijk. Tijdens de bouwcrisis heb ik tijdelijk mijn vaardigheden ingezet in de wegenbouw. In augustus 2015 besloot ik IDH Metselwerken op te richten, met een focus op kwalitatief hoogstaand metselwerk.

IDH Metselwerken staat garant voor een breed scala aan metselwerk, variërend van schoonwerk tot vuilwerk en verschillende voegtechnieken, waaronder iets verdiepte, platvolle en volle voegen. Daarnaast verzorgen we ook het leggen van betonbandjes, inclusief sierwerk. Of het nu gaat om aanbouwprojecten of renovatiewerkzaamheden, wij bieden de expertise die u nodig heeft.

Onze onderneming onderscheidt zich door niet alleen nauwgezet, maar ook met passie en toewijding aan het metselvak te werk te gaan. Bij IDH Metselwerken geloven we in het leveren van vakmanschap met liefde voor het ambacht. Voor een diepgaandere kennismaking en om te ontdekken wat ik specifiek voor uw project kan betekenen, nodig ik u van harte uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Laat IDH Metselwerken uw betrouwbare partner zijn in veelzijdig metselwerk. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen met onze expertise en toewijding aan excellentie in het metselvak.

+
Tevreden Klanten
Opgeleverde Projecten
+
Jaren aan Ervaring