Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Welkom op onze pagina met een overzicht van projecten waarbij IDH Metselwerken betrokken is geweest of momenteel aan werkt. Hier krijgt u een helder beeld van onze uitgevoerde werkzaamheden als opdrachtnemer.

Bij elk project waarbij wij onze expertise hebben ingezet, kunt u gedetailleerde informatie vinden. Dit biedt opdrachtgevers een duidelijk inzicht in wat IDH Metselwerken doet. Als u meer wilt weten over een specifiek project of de mogelijkheden voor uw eigen project wilt bespreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u kosteloos te helpen.

De onderstaande projecten tonen niet alleen onze betrokkenheid, maar ook de nadruk die IDH Metselwerken legt op kwaliteit. Wij stellen kwaliteit namelijk boven kwantiteit en streven ernaar dit in al onze projecten te weerspiegelen. Krijg een inkijkje in ons werk en de waarde die we hechten aan hoogwaardige resultaten.

Met deze verzameling projecten willen we u een transparant beeld geven van onze ervaring en toewijding aan vakmanschap. Ontdek hoe IDH Metselwerken een garantie biedt voor hoogwaardige prestaties en duurzame resultaten in elk project waarbij we betrokken zijn.

Wilt u meer weten over onze projecten of over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alles gezien? En een besluit genomen..