Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Projectomschrijving

Via Nova, Noordwijkerhout
Mossenest bestaat uit de nieuwbouw van 2 onder 1 kapwoningen aan de oostrand van Noordwijkerhout. Met een woonoppervlakte variërend van circa 154 m2 tot circa 179 m2 zijn de woningen zeer royaal te noemen. Ook de percelen waarop de woningen gelegen zijn, zijn uitstekend van formaat, van circa 165 m2 tot circa 425 m2.

Mossenest is een kleinschalige woonwijk met een grote ruimtelijke kwaliteit. Mossenest 2 is opgezet met gebogen vormen. Zo ontstaat een vriendelijke, informele buurt met bijzondere plekken en verrassende doorzichten. Midden in Mossenest 2 ligt een ruim wijkpark dat het hart vormt van de wijk. Om het wijkpark heen liggen verschillende deelgebieden, die allemaal met het wijkpark zijn verbonden.

Mossenest2 Noordwijkerhout
Mossenest II ligt aan de oostrand van Noordwijkerhout en grenst aan de karakteristieke bollenvelden. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik. Zo is het bijvoorbeeld slechts 6 minuten lopen naar de winkels en terrasjes in het centrum. Sportvelden, bibliotheek en gemeentehuis bevinden zich op slechts 10 minuten loopafstand. Haarlem en Leiden bevinden zich slechts op 20 minuten rijden met de auto, Den Haag en Amsterdam liggen op een half uur rijden. En natuurlijk liggen strand, zee en duinen binnen handbereik.

Omdat Mossenest II een belangrijke uitbreiding is voor Noordwijkerhout, is het van het begin af aan de insteek geweest om een bijzondere wijk te maken, kleinschalig en met grote ruimtelijke kwaliteit. Een wijk die een warme sfeer uitstraalt en waarin mensen zich op hun gemak voelen. Daarbij heeft Mossenest II veel groen om in te spelen en recreëren. Hierdoor ontstaat een prettig woonklimaat waarin de seizoenen voelbaar zijn.

Mossenest II is opgezet met gebogen vormen. Zo ontstaat een vriendelijke, informele buurt met bijzondere plekken en verrassende doorzichten. Midden in Mossenest II ligt een ruim wijkpark dat het hart vormt van de wijk. Om het wijkpark heen liggen verschillende deelgebieden, die allemaal met het wijkpark zijn verbonden.

Opmerking

Ben hier werkzaam in opdracht van de MecoGroep.

Handige links

Thunnissen Bouw: Thunnissen.nl
Mossenest2: Mossenest2.nl

Deze pagina zal regelmatig vernieuwd gaan worden met de voortgang van dit project door middel van foto’s en vernieuwende informatie.

Via Nova te Noordwijkerhout