Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Project informatie

Het Amerveld
Het Amerveld(Eemnes) bestaat uit 23 prachtige woningen die onderling sterk verschillen in uitstraling. De naam Amerveld verwijst naar de ‘Amer’, wat één van de oude benamingen van de Eem is. ‘Amer’ betekent water. ‘Veld’ verwijst naar het weidegebied waar toekomstige bewoners komen te wonen. Wonen in Amerveld betekent wonen in een waterrijke en landelijke omgeving.

De woningen in het Amerveld zijn zeer energiezuinig (A++++). Door slimme toepassing van zonnepanelen, vloerverwarming en hoogwaardige isolatie voldoen de woningen nu al aan eisen die pas in 2020 gaan gelden. Dit resulteert in een hogere comfort, lagere energielasten en een beter milieu door het besparen van CO2 uitstoot.

Het dorpse karakter van Eemnes is het uitgangspunt van de beeldkwaliteit van het Amerveld. De verscheidenheid in architectuurstijlen en materiaalgebruik maken elke woning uniek. De woningen kenmerken zich door de rijke detaillering zoals overstekende daken, getimmerde goten, klosjes en/of roedeverdeling bij de ramen.

In het Amerveld is er keuze uit rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Opmerking

Ben hier werkzaam in opdracht van de MecoGroep.

Handige links

Heijmans Huizen: Website
Het Amerveld: Het Amerveld Eemnes

Deze pagina zal regelmatig vernieuwd gaan worden met de voortgang van dit project door middel van foto’s en vernieuwende informatie.

van Wegenplantsoen