Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Project informatie

BANKIJKERKADE

Het project Bankijkerkade bestaat uit de nieuwbouw van 7 statige woon-werkwoningen in een aaneengesloten woningblok. Gelegen aan het Oegstgeesterkanaal. Alle woningen grenzen aan de voorzijde aan de nieuwe woonstraat welke parallel aan de huidige Bankijkerweg komt te liggen. Een ruime, nieuw in te richten woonstraat met veel groen en bomen. Daarbij worden er in de straat voldoende nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd ten behoeve van de woningen.

De woningen hebben aan de achterzijde zeer diepe tuinen, georiënteerd op het zuidwesten. Daarbij worden de woningen achterom ontsloten langs het huidige fietspad aan het Oegstgeesterkanaal.

HET ONTWERP

Het ontwerp is gebaseerd op fraaie pakhuizen stijl; deze specifieke architectuurstijl is in verschillende kenmerken terug te zien. De rijke stijl wordt benadrukt door de individuele gevels van de woningen, statige entrees, gevelornamenten, fraai rollagen en metselwerk banden. Visueel worden de blokken op een aantal posities onderbroken door een aantal accentwoningen met hoger opgetrokken gevel metselwerk.

WONINGEN

Er zijn twee typen woningen binnen het plan Bankijkerkade: Kadezicht en Kanaalzicht
De woningen van het type Kadezicht hebben een breedtemaat van 5.7 meter en een woonoppervlakte van 151 m². De woningen van het type Kanaalzicht hebben een breedtemaat van 5.4 meter en een woonoppervlakte van 143 m². De indeling van de woningen is in basis aan elkaar gelijk. De woningen zijn voorzien van een zeer ruime woonkamer annex keuken, toilet, complete badkamer en 3 ruime kamers. De tweede verdieping is daarbij ook volledig ingedeeld met 3 ruime kamers en een technische ruimte.

Ben hier werkzaam in opdracht van de MecoGroep.

Meer informatie omtrent dit project vind u hier.

Bankijkerweg