Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Project informatie

Middenwillens is een nieuwe wijk aan de (noord)oostzijde van Gouda, vlakbij het recreatie- en natuurgebied de Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen. De gemeente Gouda wil hier in drie fasen circa 120 woningen realiseren. Janssen de Jong Projectontwikkeling zal de eerste twee fasen ontwikkelen.

De eerste fase(Huidige) omvat 44 woningen, waaronder 6 hoekwoningen, 20 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 4 geheel vrijstaande villa’s. De woningen waren in korte tijd uitverkocht. De bouw van de woningen is inmiddels bijna afgerond.

MIDDENWILLENS
Met in de directe omgeving veel natuur in de vorm van de Goudse Hout, Steinse Groen, Reeuwijkse Plassen en de Krimpenerwaard woont u in Middenwillens aan de rand van het groen en het water. Ideaal om heerlijk te wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, paardrijden, zeilen, surfen en recreëren.

In Middenwillens woont u ook met alle stedelijke voorzieningen onder handbereik. Zo vindt u in het nabijgelegen winkelcentrum Goverwelle diverse handige voorzieningen zoals een bibliotheek en een gezondheidscentrum, met een huisarts, een fysiotherapeut, een logopedist en een diëtiste. Winkelcentrum Goverwelle heeft een groot aantal winkels, waaronder een supermarkt, een bank, een postkantoor, verschillende kledingwinkels, een groenteboer, een bakker, een slager en een kaasspecialist. Verder zit u in een wip in het centrum van Gouda met een uitgebreid aanbod stedelijke voorzieningen.

Opmerking

Ben hier werkzaam in opdracht van de MecoGroep.

Meer informatie omtrent dit project vind u hier.

Middenwillenseweg