Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Project informatie

BVC Zevender
Begin 2015 is er op bedrijventerrein Zevender gestart met de bouw van Bedrijfsverzamelcomplex Zevender Fase I. Dit project is inmiddels volledig verkocht. Gezien de grote vraag naar betaalbaar bedrijfsonroerendgoed in de regio is hier een vervolg op gekomen. BVC Zevender fase II is identiek aan fase I. De bouw zal in het derde kwartaal van 2015 van start gaan. De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer.

Multifunctionaliteit
Bedrijfsverzamelcomplex Zevender bestaat uit verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. De hoekunits zijn uitgevoerd met een glazen pui. Hierdoor is dit type bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een showroom in combinatie met opslag en kantoor. De overige units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en een raampartij op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/ of showroom en de verdieping als kantoor.

Bestemming
De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Buiten- en binnenwanden

De goed geïsoleerde buitenwanden worden uitgevoerd in metselwerk. De dragende wanden worden uitgevoerd in kalkzandsteen en prefab betonelementen. Met name de keuze van kalkzandsteen biedt een grote mate van flexibiliteit, waardoor de units onderling gekoppeld kunnen worden. Wijzigingen kunnen in overleg met de ontwikkelaar en tot een bepaald moment in het bouwproces gerealiseerd worden.

Opmerking

Ben hier werkzaam in opdracht van de MecoGroep.

Platinastraat