Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Bedrijfsuitbreiding met nieuwe bedrijfswagen

  • Geplaatst door: Iwan de Haan
  • Categorie: Bedrijfsnieuws
courier_uitgelicht

Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe bedrijfswagen. Al een tijdje zijn we op zoek geweest naar een geschikte bedrijfswagen die mijn werkzaamheden makkelijker moeten maken. Deze missie is twee weken geleden geslaagd. Gisteren heb ik deze ook daadwerkelijk mogen afhalen bij de dealer.

Het gaat om een Ford Transit Courier welke jullie op de onderstaande foto’s kunnen bekijken. Helaas heb ik hiervoor afscheid moeten nemen van mijn oude auto(Fiat Grande Punto 1.4i). Maar ik zie met de nieuwe Ford bedrijfswagen een mooie toekomst met mijn metselbedrijf IDH Metselwerken tegemoet.

Deze bedrijfsauto heb ik aangeschaft via Kleyn-Vans te Vuren. Uit een breed assortiment aan bedrijfswagens is de Ford Transit Courier(Bouwjaar Augustus 2015) de aangewezen bedrijfswagen waarin ik ook comfortabel privé mee kan rijden. Voor mij een bedrijfsuitbreiding waar ik trots op ben!

Bekijk hieronder de foto’s gemaakt bij de dealer.
bedrijfsuitbreiding_ford_1bedrijfsuitbreiding_ford_2bedrijfsuitbreiding_ford_3

Voor meer informatie over de dealer waar ik de Ford Transit Courier aangeschaft heb verwijs ik je naar de site van Kleyn-Vans.

Auteur: Iwan de Haan
Mijn naam is Iwan de Haan, Metselaar van beroep en eigenaar van IDH Metselwerken. Voor al uw metsel- en voegwerk bent u bij IDH Metselwerken aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact op over de mogelijkheden die IDH Metselwerken u als opdrachtgever kan bieden voor uw nog te realiseren projecten. IDH Metselwerken, uw partner is veelzijdig metselwerk.
Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van uw surfervaring.