Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Bedrijfsuitbreiding met nieuwe bedrijfswagen

Geplaatst door: Iwan de Haan 30 oktober 2016 Geen reacties
courier_uitgelicht

Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe bedrijfswagen. Al een tijdje zijn we op zoek geweest naar een geschikte bedrijfswagen die mijn werkzaamheden makkelijker moeten maken. Deze missie is twee weken geleden geslaagd. Gisteren heb ik deze ook daadwerkelijk mogen afhalen bij de dealer.

Het gaat om een Ford Transit Courier welke jullie op de onderstaande foto’s kunnen bekijken. Helaas heb ik hiervoor afscheid moeten nemen van mijn oude auto(Fiat Grande Punto 1.4i). Maar ik zie met de nieuwe Ford bedrijfswagen een mooie toekomst met mijn metselbedrijf IDH Metselwerken tegemoet.

Deze bedrijfsauto heb ik aangeschaft via Kleyn-Vans te Vuren. Uit een breed assortiment aan bedrijfswagens is de Ford Transit Courier(Bouwjaar Augustus 2015) de aangewezen bedrijfswagen waarin ik ook comfortabel privé mee kan rijden. Voor mij een bedrijfsuitbreiding waar ik trots op ben!

Bekijk hieronder de foto’s gemaakt bij de dealer.
bedrijfsuitbreiding_ford_1bedrijfsuitbreiding_ford_2bedrijfsuitbreiding_ford_3

Voor meer informatie over de dealer waar ik de Ford Transit Courier aangeschaft heb verwijs ik je naar de site van Kleyn-Vans.