Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

Op naar volgend jaar

Geplaatst door: Iwan de Haan 31 december 2015 Geen reacties
jaar_2016

Het is bijna zover, 2016 staat voor de deur en 2015 zal weer snel vergeten worden. Echter niet voor mij, 2015 was namelijk het jaar waarin ik een eigen onderneming ben gestart en als ZZP-er een bijdrage heb mogen leveren aan een aantal prachtige projecten.

Vanaf de start van IDH Metselwerken augustus jl. heb ik geen moment stil gezeten en veel nieuwe mensen leren kennen en mee mogen samenwerken. Een samenwerking die ik in het komende jaar hoop voort te zetten. En natuurlijk hoop ik in het nieuwe jaar op uitbreiding van mijn netwerk. IDH Metselwerken wil ook in 2016 jaar voor zijn klanten kwaliteitsprojecten realiseren. Natuurlijk is de bouwwereld nog altijd niet helemaal wat het is geweest, maar gelukkig komt er langzaam, na jaren kommer en kwel, weer licht in de duisternis.

In 2016 ga ik samenwerken met een andere metselaar (ook ZZP-er). Ik ken deze vakman al heel wat jaren. Aangezien het beter is als metselaars als koppel te werken zal IDH Metselwerken nog stabieler worden. Vanaf vier januari kunt u mij weer dagelijks vinden op de bouwplaats. Natuurlijk kunt u altijd contact met mij opnemen over de mogelijkheden die IDH Metselwerken u kan bieden.

Als laatste wil ik al mijn zakenrelaties bedanken voor hun vertrouwen dat ze mij hebben geschonken in 2015!
Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een gezegend 2016, op naar volgend jaar!

Met vriendelijke groeten,

Iwan de Haan