Tollenslaan 35
2741 ZA Waddinxveen
Ma - Zat 7:00 - 17:00
Zondag gesloten

ZZP Metselaars gezocht!

Geplaatst door: Iwan de Haan 26 januari 2018 Geen reacties
zzp-metselaars-gezocht
Ben jij een ZZP-er en werkzaam als metselaar in de bouwsector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als metselaar weet je vast al dat de bouw naar redelijkheid weer is aangetrokken. Waarop er op dit moment een tekort aan metselaars is.

Mocht jij interesse hebben om ons team te versterken waarbij goede verdiensten als beloning garant staan, dan kun je contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Wij streven ernaar om jou binnen 24 uur een bericht terug te sturen. Binnen ons team zul je werkzaam zijn op de bouwplaatsen waar ook wij werkzaam zijn. Op deze manier kunnen wij elkaar beter leren kennen waaruit wij ook stabiliteit voor toekomstige projecten kunnen genereren. Natuurlijk wil jij weten welk betalingstermijn wij hanteren, deze is om de twee weken á veertien dagen. Elke veertien dagen heb jij je naar ons verstuurde factuur betaald. Heb jij toevallig een vaste maat waarmee jij je dagelijkse werkzaamheden uitvoert dan is deze uiteraard ook zeer welkom. Onze kwaliteit ligt erg hoog, vanuit daar zoeken wij metselaars die deze prioriteit ook nastreven ofwel garanderen. Fouten maken wij allemaal en is menselijk, dus werken wij ook met een oplossingsgerichte instelling. Kun jij je meten aan deze richtlijnen, lees dan een klein stukje verder.

Heb jij er meer interesse voor om mij rechtstreeks even te spreken over de mogelijkheden die wij jou of jullie kunnen bieden? Eventueel kunt u mij dan bereiken op het onderstaande telefoonnummer. Alle meetbare opties zijn bespreekbaar, per project zullen wij bekijken welke opties er voor ons mogelijk zijn. Eventueel is er ook een mogelijkheid om bij jou of jullie langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Dus, in het kort. Ben jij ZZP-er en wil jij de mogelijkheden met ons bespreekbaar maken, kijken of deze weg inslaan iets voor jou of jullie is?
Neem dan snel contact met ons op, hopelijk tot snel op de bouwplaats!

Met vriendelijke groeten,

Iwan de Haan
IDH Metselwerken
0613 060 236


Neem hieronder contact met ons op